fbpx
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Referenciák

Online rendezvények

Webfejlesztés

Online rendezvények

Online rendezvények

A 2020 év változást hozott. A változás azonban sok esetben fejlődést jelent. A korábbi hagyományos rendezvények tilalmának bevezetésével azonnal elindult az alternatívák keresése.

Elszánt csapatunk hamar felvette a lépést és Partnereink legnagyobb örömére újra gondoltuk a rendezvények világát és rengeteg látványos, új megoldást álmodtunk meg. Mára már számos különböző, de egyaránt sikeres online és hibrid eseményt tudhatunk magunk mögött.

Mindez azt bizonyítja, hogy legyen szó termékbemutatóról, díjátadógáláról, oktatásról, vagy csapatépítésről a virtuális tér és a különleges rendezvénytechnikai megoldások segítségével egy új világ nyílt meg számunkra.

Bár egy online esemény sok szempontból eltér egy hagyományostól egy dolog azonban ugyanaz, a távolság ellenére is tudunk élményt adni Partnereinknek!

Na de hogyan is kell elképzelni egy ilyen eseményt?

Webfejlesztés

Webfejlesztés

Az online vásárlás jelentősége, népszerűsége az elmúlt egy évben soha nem látott mértékűre nőtt. Ezzel arányosan emelkedett az online térben való jelenlét is, így kiemelten fontos weboldalad minősége, funkcionalitása.

Weboldalad adja az első benyomást Rólad, szolgáltatásaidról. Képes lenyűgözni, bizalmat kelteni vagy éppen elavult, maradi képet is festhet. Egy jó logó, egy ízléses, trendi, felhasználóbarát weboldal, melyre jó ránézni, könnyen lehet a siker ajtajának kulcsa.
Keress fel Minket, ha aktuális számodra a:

 • Weboldal készítés
 • Programozás, fejlesztés
 • Karbantartás

„Amit eléjük teszel, legyen rövid, hogy elolvassák, világos, hogy értékeljék, képekben gazdag, hogy emlékezzenek rá, de mindenekelőtt pontos, hogy a fénye vezessen.” (Joseph Pulitzer)

Nézd meg néhány korábbi munkánkat:

Rendezvényszervezés

Nyomdai gyártás

Rendezvényszervezés

Rendezvényszervezés

Eseményeinken, legyen szó díjátadó gáláról, csapatépítőről, szakmai konferenciáról, termékbemutatóról, mi minden esetben igyekszünk egyedit alkotni.

Nem csak rendezvényt szervezünk, hanem különleges élményt adunk partnereidnek.

Minden rendezvényünk egyedi, melyet „Rád” szabunk, felruházzuk a cégedre jellemző vonásokkal, így építhetsz stabil kapcsolatokat, brandet, hagyományt és erősítheted vállalkozásod piaci pozícióját.

Mutatunk néhány pillanatképek korábbi kedvenceinkből:

Nyomdai gyártás

Nyomdai gyártás

Az online marketing egyre nagyobb teret hódít mindennapjainkban, így Céged életében is. Vannak azonban olyan nyomtatott eszközök, melyek kiemelt fontossággal bírnak, szerepük még a mai világban is elengedhetetlen.

Egy különleges névjegykártya, egy informatív termékkatalógus vagy egy egyedileg készített szóróanyag eleganciát, profizmust sugároz és segít a megfelelő helyen pozícionálni cégedet.

Keress minket bátran, ha szükséged lenne valamire, legyen az:

 • Névjegykártya
 • Szórólap
 • Katalógus/Prospektus
 • Óriásplakát
 • Eladáshelyi reklámeszközök

Munkáink képekben:

Fotózás, image film készítés

Brandépítés

Fotózás, image film készítés

Fotózás, image film készítés

Van képed hozzá? Velünk lehet!

Profi képekért sem kell messzire menned legyen az portré, csapatfotózás, termék, étel, rendezvény, mindben van már tapasztalatunk!

Reklámfilmek, aftermovie-k, promó videók esetében is számíthatsz ránk, ha igazán jó fiatalos csapatra ütős végeredményre vágysz!

Miket is alkotunk?

Brandépítés

Brandépítés

Páratlan terméked vagy szolgáltatásod van, de hiányzik egy ütős megoldás, amivel ismertté teheted? Van egy jó ötleted, de nem tudod hogyan szólítsd meg potenciális vásárlóid? Szeretnéd, ha márkád vezető szerepet töltene be a piacon?

Egy jó ötlet önmagában még kevés. A statisztikák szerint a kisvállalkozások 75%-a a marketing stratégia hiánya miatt bukik meg. Ahhoz, hogy elképzelésből sikert kovácsolj márkádat nem csak ismertté, de szerethetővé is kell tenned.

Márkád ismertségének növelésére egyedi stratégiát állítunk össze. A 4P és a modern megoldások használatával megtaláljuk számodra az ideális mixed, amivel mérhető eredményeket kaphatsz.

Hogyan is csináljuk?

 1. Állapotfelmérés
 2. Piacelemzés
 3. Célkitűzések meghatározása

„Egy üzletet nem reklámozni olyan, mint amikor kacsintasz egy lányra a sötétben. Te tudod, hogy mit csinálsz, de rajtad kívül senki más nem tudja.” (Stuart H. Britt)

Online marketing

Reklámajándékok

Online marketing

Online marketing

Dobálózhatnánk hangzatos számokkal, beszélgethetnénk alacsony kattintási költségekről, meg magas CTR-ről, de szerintünk az egyetlen dolog, ami meghatározó a vállalkozásod szempontjából az nem más, mint a bevétel.
Több webáruházzal is dolgozunk együtt és átlagban 20-30-szoros megtérülést érünk el a kampányoknál.
Ez mit jelent számodra? 1 Ft elköltésével 20 Ft-t keresel.

Nem csak elindítunk néhány kampányt, hanem folyamatosan figyeljük az egész értékesítési folyamat teljesítményét. Ez azért fontos, mert az elért eredmények nem csak a kampányok teljesítményétől függenek.

Mi az, amiben számíthatsz ránk?

 • Social media oldalak felépítése, kezelése
 • Facebook, instagram hirdetések
 • Google hirdetések és SEO
 • Weboldal készítés, webáruház indítás
 • Kampányok kidolgozása
 • Email marketing

„A website, amit nem látnak a keresők, pont annyit ér, mint a szekrény mögé csúszott méregdrága katalógus.” (L. Tiny)

Reklámajándékok

Brandépítés

Unod már a sablonos, pályafutásukat egyből a fiókban végző szóró ajándékokat, inkább valami egyedi, hatásos megoldásra vágysz? Ezzel mi is így vagyunk!
Kifogyhatatlan, olykor merész ötleteink között biztosan megtalálod azt az egyedi ajándékot, ami jellemzi cégedet, különlegességével pedig kivívja partnereid elismerését.

Biztos lehetsz benne, hogy a Te üzleti ajándékod nem kerül a fiókba!

„Az ajándék “olyan dolog”, amelynek önmagában nincs jelentősége, “abban az időben” kap értelmet, amikor a kiválasztásakor elképzeljük a másik örömteli, boldog arcát” (Genki Kawamura)

Munkánkat dícsérik:

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.