fbpx
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Felpörgetjük vállalkozásodat Online Marketing segítségével

Nincs elég vásárlód vagy ügyfeled? Az online hirdetési megoldásoknak köszönhetően gyorsan és hatékonyan szerezhetsz ügyfeleket. Online marketing szolgáltatásunk keretében érdeklődőket terelünk a weboldaladra, ahol segítünk vásárlóvá alakítani őket.

Neked nincs más dolgod csak hátradőlni és figyelni az eredményeket!

Egészen pontosan miben tudunk neked segíteni?

A siker érdekében több jól bevált megoldást is használunk. Mindegyik másként működik, de egyetlen dolog közös bennük: Pontosan azokat az embereket érjük el akik relevánsak a vállalkozásod szempontjából.

Facebook marketing

A Facebookot bizonyára neked sem kell bemutatni. A hírfolyamot böngészve te is számos reklámot láthattál már az évek során. Feltűnt, hogy ezek a reklámok mindig pont olyan termékeket és szolgáltatásokat jelenítettek meg, amelyek érdekelnek téged?

A Facebook hirdetéseket úgy kell elképzelni, mint a buszmegállókban található hirdetőtáblákat. Azonban míg a hirdetőtáblák a nagy számok törvényére alapoznak, a Facebook hirdetések célzása tűpontos, így csak azoknak jelenik meg 1-1 hirdetésed akiket valóban érdekel a téma. (Feltéve persze ha jól vannak beállítva a kampányok)

Persze az agyunk megtanulta kiszűrni ezeket a reklámokat és már automatikusan átgörgetünk felettük, éppen ezért nem hétköznapi megoldásokat kell használnunk, hogy a hirdetéseink valóban célt érjenek.

Mi minden kampány elkészítése előtt szabadjára engedjük a fantáziánkat, hogy valóban ütős és hatékony reklámok születhessenek.

Google Ads marketing

Képzeld el, hogy éppen éhes vagy és egy isteni sonkás-sajtos pizzára vágysz. Éppen ebben a percben becsönget a futár és átnyújtja álmaid pizzáját. 

Nos, ugyanígy működnek a Google hirdetések is, csak nem pizzát, hanem a szolgáltatásodat vagy a termékedet helyezi az érdeklődők elé, éppen akkor amikor szükségük van rá. 

Elég jól hangzik nem? A Google hirdetések szükségességét mi sem bizonyíthatná jobban, mint az a tény, hogy te is a legnépszerűbb keresőhöz nyúlsz ha szükséged van valamire vagy éppen nem tudsz valamit. 

További jó hír, hogyha velünk dolgozol akkor 15 000 Ft értékű Google hirdetési kupont is biztosítunk számodra. 

Instagram marketing

A fiatalabb generáció egyik legnépszerűbb platformja. Itt teljesen más módszerekkel kell kommunikálnunk, mint a Facebook vagy a Google esetében, ugyanis itt méginkább kitűnnek a reklámok a szelfik és kajafotók tömkelegéből. 

De nem csak kampányokat készítünk, hanem megnöveljük a követőbázisodat vagy akár influencereket is szerzünk neked.

Weboldal és webáruház optimalizálás

Nem fogunk hazudni neked. Ha nincs rendben a weboldalad vagy a webáruházad akkor bármilyen ütős kampányokat is készítünk, a siker el fog maradni. 

Éppen ezért bármelyik csomagunkat is választod, segítünk gatyába rázni a vásárló/ügyfélszerző folyamataidat.

Nekünk a vállalkozásod sikere a fontos, nem a kampánykezelési díj bezsebelése.

Miért válassz minket?

Kreatívak és merészek vagyunk

A reklámok mennyisége napról-napra nő, ezért csak a kreatív és merész megoldásokkal törhetünk át a zajon. 

Tapasztalt csapat

Csapatunk minden tagja profi a maga területén. Ráadásul minden munkafolyamatot házon belül végzünk. 

Érted vagyunk

Nálunk a vállalkozásod sikere az elsődleges cél. Nem csak üldögélünk az irodában feltett lábakkal. Keményen dolgozunk a közös siker érdekében.

Áraink

Minden vállalkozás egyedi, ezért egyedi megoldásokra van szükség. Személyre szabott ajánlatért kérjük vedd fel velünk a kapcsolatot.

Akik már minket választottak

Minden ügyfelünknek köszönjük a töretlen bizalmat. A Te vállalkozásod logója kerül ide legközelebb?

Kérj tőlünk ajánlatot

Ha egy profi csapatra van szükséged a kampányaid kezeléséhez és a vállalkozásod növekedéséhez, akkor kérj tőlünk ajánlatot az űrlap segítségével vagy a lenti elérhetőségek valamelyikén.

Munkatársunk 1-2 napon belül felveszi veled a kapcsolatot és felteheted neki a további kérdéseidet.

+36 30 388 24 57

Adatkezelési hozzájárulás

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.