fbpx
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

GRAFIKA és egy kis marketing

Ahogy nagyszüleink is mondták már „a külső megfog, a belső megtart”.
A mondás nem csak személyekre értendő, számos esetben igazolható az állítás miszerint a vonzó megjelenés az első lépés nem csak egy személyes, de egy üzleti kapcsolat során is.

Egészen pontosan miben tudunk neked segíteni?

Cégarculat

Partnereid bizalmának elnyeréséhez, tehát kiemelten fontos, hogy jól kiforrott arculattal rendelkezz.  Nem csak magadat, de cégedet is fel kell „ruháznod” olyan egyedi design elemekkel, mely segít azonosítani és a megfelelő helyen pozícionálni. Gondolj csak egy design-os weboldalra, vagy arra mennyire fontos egy minőségi logó, egy ízléses névjegykártya vagy egy jól eltalált facebook borító. És ez még csak a kezdet! Manapság hatalmas a verseny, bármilyen szolgáltatásról is beszélünk, minden a hirdetésről szól a kínálat sokszor jóval nagyobb a keresletnél. Különlegesnek és egyedinek kell lenned ahhoz, hogy kitűnj a tömegből.

Az egységes arculat és az egyedi stílus a kommunikáció fő mozgatórugója, mely segít abban, hogy vállalkozásod egyszerű szolgáltatásból jól ismert, beazonosítható márkává váljon. 

Ugye Te sem mész melegítőben tárgyalásra, hanem a legszebb ruhádat veszed fel? Azért vagyunk mi, hogy megmutassuk hogyan öltöztesd fel cégedet a nagy megmérettetésre! 

Kreatív stratégia

A szépség persze relatív éppen ezért nem pusztán grafikára vagy cégarculatra van szükséged, sokkal inkább egy átfogó stratégiára. Tisztában kell lenned az aktuális trendekkel, mindig minden platformon a maximumot kell, hogy nyújtsd.

Ehhez nem pusztán egy grafikusra, hanem egy kreatív csapatra van szükséged, akik pontosan tudják mikor, mit, hogyan és hol kell kommunikálnod. Manapság már nem elég egy jól eltalált logó vagy weboldal, épp oly fontos a social megjelenés is.

Éppen ezért van szükséged ránk! Megálmodjuk hogyan és mitől leszel trendi, szolgáltatásod úgy igazítjuk az adott célcsoporthoz, hogy üzeneted tuti telitalálat lesz.

Online kommunikáció

Az online megjelenés manapság már elválaszthatatlan részét képezi a marketing tervezésnek.  A felgyorsult információcsere korszakában az online kommunikációt biztosító szolgáltatások, platformok elengedhetetlen eszközök, melyekkel mind más és más célcsoportot érhetsz el. És persze az sem árt, ha ismered a célcsoportod szokásait. Ehhez egyszerre van szükséged grafikusi, szövegírói és online marketinges vénára. És hát legyünk őszinték! Senki sem ért mindenhez. Ja de! Mi! 😊

Összeszokott csapatunk csak úgy, mint Sherlock és Watson megtalálja a számodra legjobb komplex megoldást.

Offline kommunikáció

Az offline kommunikációt egyre inkább felváltja az online jelenlét, de azért van még pár kivétel. Az eladás helyi reklám és a konferencia megjelenés még manapság is kiemelkedő jelentőséggel bírnak. Tekerjük csak vissza az elejére egy kicsit: „Ugye Te sem mész melegítőben tárgyalásra”. Pont ilyen nehéz lenne elképzelni egy üres, reklámok és POS anyagok nélküli üzletet, vagy egy kopár standot, dekoráció nélküli konferenciahelyszínt. Na ugye?

Ha már nagy gondossággal kialakítottuk arculatunkat, kitaláltuk azt az átfogó stratégiát, amivel ismertségünk az egekbe szökött, akkor ne feledkezzünk meg erről sem.

Miért válassz minket?

Kreatívak és merészek vagyunk

Bármi legyen is az elképzelésed, mi megvalósítjuk.

Tapasztalt csapat

Csapatunk minden tagja profi a maga területén. Ráadásul minden munkafolyamatot házon belül végzünk. 

Érted vagyunk

Nálunk a vállalkozásod sikere az elsődleges cél. Nem csak üldögélünk az irodában feltett lábakkal. Keményen dolgozunk a közös siker érdekében.

Kreatív árlista

Grafikai gépóradíj 7.800 Ft/gépóra + Áfa.

Az árak tájékoztató jellegűek, melyek az igények pontos ismeretében változhatnak. Áraink 2-3 eltérő irányvonal elkészítését valamint abból 1 kiválasztott kreatívon további 3 körös korrektúrafordulót tartalmaznak.

Akik már minket választottak

Minden ügyfelünknek köszönjük a töretlen bizalmat. A Te vállalkozásod logója kerül ide legközelebb?

Kérj tőlünk ajánlatot

Ha egy kreatív csapatra van szükséged az arculatod kialakítááshoz vagy a branded fejlesztéséhez akkor kérj tőlünk ajánlatot az űrlap segítségével vagy a lenti elérhetőségek valamelyikén.

Munkatársunk 1-2 napon belül felveszi veled a kapcsolatot és felteheted neki a további kérdéseidet.

+36 30 388 24 57

Adatkezelési hozzájárulás

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.